avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate gina-s

Activitate gina-s

Răspuns la discuția Creditor salariat
daca va rog ,imi spuneti cum sa procedez?multumesc
in oct 2011 firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu au vrut sa ma inscrie la masa credala cu cele 8 salarii restante ,dar in09 2012 prin hotarare judecatoreasca definitiva am primit acest drept ,firma este in reorganizare si acum dar refuza sa-mi dea bani ,ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
buna,chiriasa care are spatiul comercial in casa soacrei mele(in curte fiind 2 case),mi-a ascuns faptul ca in luna iunie am avut un proces corespondenta vine in magazin deci trebuia sa primim citatii si inclusiv decizia unde pot reclama aceasta fapta .multumesc
Discuție salar modificat
am un salar de 640 brut comfirmat care incalca legea 1193/2010 cum pot sa actionez in instanta?va multimesc
Răspuns la discuția salar brut 640 lei in 2011
va multumesc dar in luna lui noiembrie am lucrat normal in acesta luna am avut si preavizul salariul nu este trecut pe prima pagina se incepe doar cu luna oct 640lei doar pe verso se da o expliicatie intrerupere in 21 11 pana in 31 11 2011de somaj tehnic .daca data pe acea anexa este de 12 03 2012 ,cu art 65 se poate sa-mi fii inchis doar atunci c.m?/
tocmai ptr a nu vedea acest salar mi s-a desfacut contractul de munca cu art 61 ptr.ca a refuzat categoric sa-mi arate statele de plata pe anexa trimisa in plic de catre ITM este data de 12 03 2012 iar pe codul acela din dreapta unde se trece data ptr revisal este de201203 iar in plic mai era o copie dupa decizia data de angajator cu art 65 din 01 12 2011
mi s-a dat decizia de somaj de catre angajator cu data de 01 12 2011 dar fara anexa cu salarii ,acesta a plecat din tara, iar adm special al firmei care a fost contabil m-a chemat in comisia indisciplinara la adm judiciar al firmei ,am prezentat decizia data de angajator cu art 65 scrisa chiar de adm special.adm judiciar verbal mia spus ca voi merge in somaj dar in 21 12 2011 am fost anuntata de inchiderea contr.cu art 61 in 16 03 2012in urma sezizarii mele la ITM ptr ca nu am primit decizia de inchidere a contractului,acesti mi-au scris ca contractull meu se incheie cu are 65 ,din data de 01 12 2011 si ca nu este nici o problema daca merg acum in somaj

salariul net pe luna oct a fost de 505lei si am lucrat toata luna iar pe anexa scrie salar brut 640lei multumesc

in urma cercetari indisciplinare comisia incheie un proces vb sau doar angajatorul multumesc
salariile sau dat pe dispozitii de plata am luat 900lei pe trei dispozitii pe care nu era trecut salariul reprezentand 2 luni septembrie si octombrie asa ni s-a spus ,firma fiind insolveta am cerut somaj dar la data de 21 12 2011 mi s-a defacut contractul de munca cu art 61 lit a in 16 02 2012 am primit raspuns de la ITM ca eu eram in somaj cu data de 01 12 2011 si mi-au dat anexa cu salariile din firma pe septebrie am 800lei brut iar oct 640lei brut
program normal 8h/zi contract pe perioada nedeterminata 800lei brut semnat contract la angajare in 2009fara a cunoaste alte modificari de salarii si sunt calificata in domeniu