avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

in urma cercetari indisciplinare comisia incheie un proces vb sau doar angajatorul multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 1 Aprilie 2012
Cercetarea disciplinara prealabila se va finaliza cu un proces-verbal sau raport intocmit de comisia imputernicita .
anagjatorul trebuie sa o aprobe si sa emita decizia de concediere
Constatand vinovatia salariatului, dupa efectuarea cercetarii prealabile sau dupa constatarea imposibilitatii efectuarii ei datorita culpei celui in cauza, angajatorul urmeaza sa stabileasca sanctiunea disciplinara, in baza propunerii comisiei de disciplina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere angajat nemotivat marcucarolina marcucarolina Va rog frumos sa-mi spuneti ce etape trebuie sa parcurg cand un angajat nu s-a prezentat la munca ,pot sa-i desfac contractul de munca pentru o singura ... (vezi toată discuția)
Procedurile de desfacerea contractului de munca freshpoint freshpoint Buna ziua Va rog sa -mi transmiteti procedurile de desfacere a contractului de munca (referat,decizii, instintare etc.) pe baza absentelor nemotivate de la ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara maiamaria maiamaria buna ziua.am urmatoarea problema. Unui salariat i s-a facut referat de penalizare cu data de 18 Martie. (cu propunere de micsorare salariu cu 10% pe luna ... (vezi toată discuția)