avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creditor salariat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creditor salariat

in oct 2011 firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu au vrut sa ma inscrie la masa credala cu cele 8 salarii restante ,dar in09 2012 prin hotarare judecatoreasca definitiva am primit acest drept ,firma este in reorganizare si acum dar refuza sa-mi dea bani ,ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: gina-s , utilizator 15:48, 4 Ianuarie 2014
Puneti in executare hotararea.
daca va rog ,imi spuneti cum sa procedez?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unei firme aflate in insolventa karmena karmena Firma a intrat in insolventa in septembrie 2009 cu o zi inainte de a da salariile oamenilor.Judecatorul sindic a pronuntat hotararea prin care aproba planul de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile ... (vezi toată discuția)