am avut un autotractor inchiriat pe o perioada de 3 luni ,am obtinut atunci copia conforma a licentei de transport ,acum sunt obligat sa depun cerere de retragere a licentei?:
am avut un autotractor inchiriat pt care am platit in avans mai mult decat trebuia ,am reziliat contractul dar nu am mai primit diferenta de bani.pe perioada contractului am obtinut copia conforma pe cheltuiala noastra,in baza contractului de inchiriere ,as vrea sa stiu daca proprietarul poate sa obtina alta copie conforma pana eu nu fac cerere de retragere si daca sunt obligat sa fac asta tinand cont ca ea expira abia in decembrie si daca am sanse sa-mi recupar banii dati in avans .va multumesc;)
in contractul de comodat nu am avut de platit nimic iar in contractul de inchiriere trebuia sa platim 50 euro/luna dar noi ii dadusem avans ,cu chitante ,dublu exemplar doar ca el nu mai recunoaste suma de 1500 euro dar nici nu poate justifica sa fi prestat ceva pentru banii aceia ,am platit avansul pentru ca el avea nevoie de bani si eu de buna credinta l-am ajutat acu ce-mi ramane de facut?
pentru suma de 1500 euro am primit chitante ,normal ca au fost in dublu exemplar ,doar ca a fost platita suma in avans ,proprietarul nu mai vrea sa recunoasca ,eu am crezut ca-l ajut ,el avand nevoie de bani dar el nici nu poate face dovada altei prestari pentru noi ca sa justifice chitantele semnate si stampilate
am avut pe o perioada de 6 luni un contract de comodat pentru un camion ,chiria pe luna =o ron ,in acea perioada am platit proprietarului suma de 1500 euro ,cu chitante doar,urmand sa mai facem un contract de inchiriere pe trei luni pentru suma de 50euro/luna.au trecut deja 2 luni de cand am facut contractul si m-am trezit cu o notificare ca reziliaza contractul si ca am de plata 100 euro plus 2800 de euro ,nerecunoscandu-se suma de 1500 euro platita anterior .va rog sa-mi spuneti ce am de facut?