avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... copie conforma transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

copie conforma transport

am avut un autotractor inchiriat pt care am platit in avans mai mult decat trebuia ,am reziliat contractul dar nu am mai primit diferenta de bani.pe perioada contractului am obtinut copia conforma pe cheltuiala noastra,in baza contractului de inchiriere ,as vrea sa stiu daca proprietarul poate sa obtina alta copie conforma pana eu nu fac cerere de retragere si daca sunt obligat sa fac asta tinand cont ca ea expira abia in decembrie si daca am sanse sa-mi recupar banii dati in avans .va multumesc;)

Alte discuții în legătură

Copie conforma a licentei de transport iarotrans iarotrans am avut un autotractor inchiriat pe o perioada de 3 luni ,am obtinut atunci copia conforma a licentei de transport ,acum sunt obligat sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)
Drept superficie - încetare cioarec carmen cioarec carmen In cazul în care într-un contract de închiriere există o astfe de prevedere: \"În vederea realizării lucrărilor de reabilitare, consolidare şi ... (vezi toată discuția)
Anularea unui act de inchiriere de spatiu comercial ucsena ucsena am inchiriat un spatiu comercial cu data de 15 martie.nici pana acum nu am intrat in spatiu.vreau sa reziliez contractul.am platit o luna chiria in avans si ... (vezi toată discuția)