avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... anularea unui act de inchiriere de spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

anularea unui act de inchiriere de spatiu comercial

am inchiriat un spatiu comercial cu data de 15 martie.nici pana acum nu am intrat in spatiu.vreau sa reziliez contractul.am platit o luna chiria in avans si chiria pe o luna drept garantie.ce sanse am sa nu pierd banii?am inceput aprovizionarea cu marfa incepand cu data de 15 martie,si acun este scadenta la plata.trebuie sa platesc si marfa si mai astept si intrarea in spatiu

Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 00:13, 22 Aprilie 2010
Buna seara.
Intentaţi acţiune de reziliere a contractului de închiriere pe acest motiv ,cu returnarea banilor plătiţi până acum şi dacă doriţi , puteţi percepe şi daune -interese pentru neândeplinirea cu rea-voinţă a obligaţiei de către proprietar .
buna seara.proprietarul pune ca pierd si garantia care este echivalentul chiriei pe o luna si luna platita in avans.ce sa fac in situatia asta.in contract scrie ca proprietarul plateste penalitati de 1%pe zi de intarziere,dar se face ca ploua.ce sa fac?
Daca inceputul este acesta, nu mai stati pe ganduri si reziliati contractul prin instanta. Proprietarul poate sa spuna orice, instanta decide.
cum trebuie sa procedez ptr reziliere?cu cine trb sa vb?
imi trebuie avocat?
faceti cererea prin care chemati in judecata proprietarul, atasati copia contractului si scrieti din ce cauza cereti rezilierea, cam in felul in care ati scris aici pe forum. Cum ati inchiriat spatiul, ca persoana fizica , pe numele dvs ? Puteti sa angajati un avocat. mai ales daca ati inchiriat spatiul ca persoana juridica (societate).
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator

Alte discuții în legătură

In ce coditii imi poate rezilia contractul de inchiriere fr_florentina fr_florentina numele meu este Florentina, am un cotract de inchiriere intre mine ,ca reprezentant a societatii la care sunt administrator si o persoana fizica . obiectul ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie spatiu comercial angela123 angela123 Anul trecut in luna noiembrie am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial intre firma mea si proprietar persoana fizica , platind chiria ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)