avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... copie conforma a licentei de transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

copie conforma a licentei de transport

am avut un autotractor inchiriat pe o perioada de 3 luni ,am obtinut atunci copia conforma a licentei de transport ,acum sunt obligat sa depun cerere de retragere a licentei?:

Alte discuții în legătură

Copie conforma transport iarotrans iarotrans am avut un autotractor inchiriat pt care am platit in avans mai mult decat trebuia ,am reziliat contractul dar nu am mai primit diferenta de bani.pe perioada ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal (retragere licenta) ? anca_mariette anca_mariette sunt o societate comerciala care pe data de 26.02.2010(intr-o zi de vineri) am depus la o autoritate de stat care licentiaza activitatea pe care o desfasor, o ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camioane netu_ologu netu_ologu suntem o firma mica de transport(4 camioane).deoarece nu mai gasim comenzi, am vrea sa inchiriem camioanele catre o firma din Spania. este legal? mai obtin ... (vezi toată discuția)