multumesc pt raspunsuri vom mge la tribunal pana la primirea hotararii incercam
- una din parti a avut avocat,se putea evita aceasta situatie?
multumesc!
da,a fost intretinut asa cum reiese din declaratiile ambilor parinti date la autoritatea tutelara,cum trebuie sa procedez? inca nu am primit comunicarea de la tribunal doar ce am vazut pe internet dosarul;stim ca procedura este dupa 30 de zile de la comunicare; dar intre timp la serviciu se va trimite instiintare de oprire pe salariu. va rog sa ma indrumati ce pas trebuie sa fac?!! multumesc!
Buna seara,
intr-un proces de divort care de curand s-a finalizat,judecatorul a stabilit pt minor plata retroactiva a pensiei de intretinere de la data introducerii actiunii de divort(adica 1 an si jumatate); chiar daca in raportul de la autoritatea tutelara scrie clar ca minorul a fost intretinut in acest timp de ambii parinti.
Ce se poate face legal in acest sens?
multumesc anticipat!
buna ziua,
care aste procedura ptr a declara o diploma de studii nula? stiam ca trebuie anuntat la Monitorul Oficial am mers la posta dar nu am primit niciun raspuns cum ar trebui sa procedez,mentionez ca nu sunt din capitala.
multumesc anticipat!
buna ziua,
am primit factura de gaz si am constatat ca nu mi s-a acordat reducerea ca si pana in lunile precedente,beneficiez de incalzire cu gaz(centrala la bloc),am tot incercat sa contactez telefonic firma (distrigaz)dar nu -mi raspunde nimeni,nu sunt din Bucuresti.
este posibil sa se scoata subventia fara sa fim anuntati?
multumesc!
buna ziua,
as dori sa ma informez din punct de vedere legal cine trebuie sa curete zapada din fata blocului,doar cei care locuiesc la parterul blocului,va rog?
multumesc