avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... procedura declarare diploma pierduta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

procedura declarare diploma pierduta

buna ziua,
care aste procedura ptr a declara o diploma de studii nula? stiam ca trebuie anuntat la Monitorul Oficial am mers la posta dar nu am primit niciun raspuns cum ar trebui sa procedez,mentionez ca nu sunt din capitala.
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: georgeban , utilizator 18:20, 26 Februarie 2012
Nula? Sau pierduta?:sorry:
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
ContSters141818, utilizator
da,pierduta scuze?
Trebuie sa publicati un anunt la Monitorul Oficial cu dovada publicarii sa dati o declaratie pe proprie raspundere la notariat ca v ati pierdut diploma si apoi cu aceste cate sa va prezentati la unitatea care v a emis diploma si sa cereti duplicat.
ptr monitorul oficial unde trebuie sa mergem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună,mi-am pierdut diploma de 10 clase de la liceul de industrie ... Doina Frentoaei Doina Frentoaei Bună,mi-am pierdut diploma de 10 clase de la liceul de industrie uşoară din Bacău cu absolvire în 1978-1980 şi diploma de şcoală profesională de la ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)