avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate dumitra22

Activitate dumitra22

Am avut o singura citatie la divort, nu am fost prezent. Sentinta a fost desfacerea casatoriei singurul martor find mama acestuia, stiam ca la divort nu au voie rude de gradul unu . Este valabil divortul ?
P S: Martorul adica mama acestuia poarta numele din a doua casatorie banuiesc ca nimeni nu a stiut cine este.
Este valabil divortul fara a fi prezent la darea sentintei? Singurul martor find mama reclamantului avand numele de familie din a doua casatorie.Au voie ca martor rude de gradul unu?
Cum anulez un Contract de Mandat ?
Dosarul a fost solutionat pozitiv prin Dispozitia Primarului General nr...................., prin care se constata imposibilitatea restituirii in natura, se propun acordarea de masuri reparatorii ,echivalent cu cota 3/4 din valoarea de piata. Dispozitia a fost ridicata de o firma cu care am semnat un Contract de Mandat, firma nu vrea sa depuna dizpozitia in original la A N R P pe motiv ca nu vreau sa depun contestatie la Primarie pentru cota de 3/4 aprobata si nu semnez cu ei un act prin care sa fie parte comuna a imobilului. Ce pot sa fac? Multumesc anticipat