Este valabil divortul fara a fi prezent la darea sentintei? Singurul martor find mama reclamantului avand numele de familie din a doua casatorie.Au voie ca martor rude de gradul unu?
In procesele de divort este permisa audierea ca martori a rudelor partilor, pentru ca sunt singurele in masura care pot da relatii cu privire la raporturile de familie dintre parti.
Divortul s-a putut pronunta si in lipsa dvs., daca ati avut calitatea de parata.
Conditia ce trebuia indeplinita era aceea de a fi citata legal.
Daca instanta, functie de speta concreta, a considerat ca este suficienta declaratia unei singure martore, coroborata cu celelalte probe existente in dosarul cauzei, pentru a-si forma convingerea pe baza careia sa pronunte o solutie, sentinta este legala.
Daca intrebarea dvs. este incompleta si va refereati , de fapt, la lipsa reclamantului la ultimul termen de judecata, acest lucru putea fi posibil, daca exista la dosar o procura speciala prin care o persoana l-a reprezentat in proces, deoarece s-a aflat in imposibilitatea motivata de a se prezenta personal.
Divort
adela_pacurariu
In urma cu 3 luni am facut o cerere de divort,azi m-am prezentat la tribunal insa sotul meu nu a venit el fiind plecat din tara.Mi s-a spus de catre doamna ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord
ro_red_rosu
In luna februarie a acestui an eu si sotul meu am depus dosarul de divort prin comun acord, sotul reclamant eu parat. Am avut primul proces in luna septembrie, ... (vezi toată discuția)