imi este foarte clar dar vroiam sa gasesc o varianta de a conduce legal in acest timp
domnul meu cred ca nu am fost destul de explicit s-au nu ati citit dumneavoastra intrebarea,eu vreau sa gasesc o varianta de a ma deplasa in tot acest timp cat imi este retinut permisul in afara de taxi tren si mai stiu eu ce alte mijloace,stiu ca se poate conduce cu categoria b dar toata lumea lauda tipul asta de masina din cauza ca nu necesita permis,atunci ce trebuie pentru a conduce acest automoped ca banuiesc ca nu merge cu buletinul
ce fel de permis,ce categorie si daca stiti cumva daca eu deja am permisul categoria B suspendat daca pot sa conduc aceasta masina cu alta categorie,si daca este posibil sa obtin alta categorie intre timp
are un motor de 49cmc,deci il pot conduce fara probleme,nu imi trebuie nici legislatie nici nimic in buzunar pentru a conduce legal acest autovehicul,repet este vorba de o masina de 49cmc
Buna seara,in urma suspendarii permisului de conducere categoria B pe o perioada de 90 de zile m-am gandit ca in acest timp mai am o varianta de a ma deplasa cu masina personala achizitionandu-mi un moped auto care din cate stiam nu necesita permis auto,am dreptul de a conduce acest tip de masina,ce acte imi sunt necesare si ce voi prezenta in afara de actele masini cand o sa fiu oprit de un agent de circulatie.va multumesc anticipat
DA,multumesc mult,ma interesa mai amnuntit,daca stiam procedura nu mai intrebam,am vazut multe masini inscrise pe primarie si de asta am intrebat
buna seara,as vrea sa-mi achizitionez un autovehicul luaz inscris in prealabil pe alta primarie decat sunt eu si as vrea sa-l trec pe numele meu la primaria de care apartin,este vorba despre un autovehicul de teren rusesc care vreu sa-l folosesc in deplasarile prin localitate,nu este utilaj agricol s-au altef de utilaj,este o masina de teren.Este posibil acest lucru si ce imi este necesar,va multumesc anticipat
bransamentul de gaze si lacatul se afla pe proprietatea mea dar cu fata spre drumul principal,cutia contorului tinandu-mi loc de gard
Ajungand astazi acasa,am constatat ca lacatul de la cutia contorului de gaze era spart si aruncat in drum.la scurt timp am intrebat vecini ce s-a intamplat si acestia mi-au spus ca un nene de la gaze a venit si a taiat lacatul pentru ca nu ma gasit acasa pentru a citii noul index.este legal ce s-a intamplat?daca nu cui sa ma adresez si in ce categorie se incadreaza fapta.multumesc anticipat.stima