avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taierea lacatului de la contorul de gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taierea lacatului de la contorul de gaze

Ajungand astazi acasa,am constatat ca lacatul de la cutia contorului de gaze era spart si aruncat in drum.la scurt timp am intrebat vecini ce s-a intamplat si acestia mi-au spus ca un nene de la gaze a venit si a taiat lacatul pentru ca nu ma gasit acasa pentru a citii noul index.este legal ce s-a intamplat?daca nu cui sa ma adresez si in ce categorie se incadreaza fapta.multumesc anticipat.stima
Cel mai recent răspuns: stefalex15 , utilizator 17:29, 16 Februarie 2012
Daca bransamentul de gaz este situat in afara proprietatii dvs si se afla pe domeniul public atunci trebuie sa mai lamuriti aspectul referitor la proprietarul lacatului
Cand cele 2 aspecte neclare vor fi lamurite de dvs,se va putea emite o opinie la obiect
bransamentul de gaze si lacatul se afla pe proprietatea mea dar cu fata spre drumul principal,cutia contorului tinandu-mi loc de gard

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de ... bros bros Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de bransare la gaze pentru casa ta este din bransamentul lui deja existent? Vecinul este ... (vezi toată discuția)
Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ciprian_2003 ciprian_2003 Buna ziua , am castigat in instanta un drept de servitute de 1,50 m pe terenul fratelui meu . Dupa aproximativ 3 ani l-am executat silit deoarece acesta nu imi ... (vezi toată discuția)