Am vandut SRL-ul meu unui cetatean roman care ulterior s-a stabilit in strainatate. Persoana respectiva nu a schimbat sediul firmei si a declarat firma inactiva pentru trei ani.
Cum sa procedez cu somatiile de plata pe care la trimite fiscul tot la mine?
Mentionez ca eu nu stiu adresa din strainatate, in acte fiind trecuta adresa mamei sale cu care locuia la data vanzarii.
Am primit o somatie de plate de la o firma de colectare a datoriilor prntru taxa radio tv. Daca firma nu a avut activitate in perioada 2005-2007-perioada pentru care e solicitata taxa radio-tv, trebuie totusi sa platesc acesti bani?
Acum sapte ani am plecat definitiv din tara. La trei ani dupa plecare, am vandut firma al carui administrator unic eram, fratelui meu. In acest interval de trei ani, firma nu a avut activitate si nimeni nu s-a ocupat de depunerea bilanturilor contabile. Pe acest motiv am primit amenzi pe care nu le-am platit nici eu nici fratele meu.
Fratele meu imi cere acum sa-mi cumpar firma inapoi, pentru ca el si-a deschis acum doi ani una noua. In conditiile in care as cumpara inapoi firma, dar nu as plati acele amenzi, la ce ar trebui sa ma astept cand vin in tara?