avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate rodica541

Activitate rodica541

Buna ziua, locuiesc in Mangalia intr.un bloc cu incalzire termica. In aceasta toamna s.au debranșat cateva apartamente, ma intereseaza temeiul. legal prin care cei debranșați nu trebuie sau trebuie sa participe cota parte la caldura furnizata. Mentionez ca debransarea s.a facut acum foarte putin timp... doua luni. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!!
Răspuns la discuția cadastru - intabulare
Va multumesc !!
Buna seara,
Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil unde suntem doi proprietari si cinci chiriasi care platesc la primarie chiria aferenta. Deoarece doresc sa vand apartamentul meu, trebuie sa-i fac cadrastru si intabulare. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac la toate apartamentele din imobil...in baza carei legi. De la agentia imobiliara mi s-a spus ca trebuie sa fac eu pentru toti. Mentionez ca apartamentul este cumparat prin legea 112 din ianuarie 1999. Multumesc anticipat.
Lucrez la un CAR si in luna octombrie trebuie sa ies la pensie la limita de varsta si vechime integrala. Intrebarea mea este daca mai pot lucra pana primesc decizia de pensionare sau numai pana in ziua limita de depunere a cererii. Multumesc celor ce doresc sa-mi raspunda.
multumesc.....dar numai locul de veci era proprietatea decedatului
Suntem 3 frati si trebuie sa facem dezbatere mostenire loc de veci. Doi suntem in tara....unul in strainatate. Intrebarea mea este cum trebuie sa fie textul....procurii fratelui din strainatate....mentionez ca el nu are nici o pretentie. Multumesc mult...celor care imi dau un sfat!