avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Text procura dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Text procura dezbatere mostenire

Suntem 3 frati si trebuie sa facem dezbatere mostenire loc de veci. Doi suntem in tara....unul in strainatate. Intrebarea mea este cum trebuie sa fie textul....procurii fratelui din strainatate....mentionez ca el nu are nici o pretentie. Multumesc mult...celor care imi dau un sfat!
Cel mai recent răspuns: rodica541 , utilizator 13:46, 18 Octombrie 2013
Mergeti la notarul care va dezbate mostenirea si va va da un model de procura sau declaratie de renuntare la mostenire. Insa renuntarea la mostenire se face pentru tot nu numai pt locul de veci.
multumesc.....dar numai locul de veci era proprietatea decedatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune puedo_2004 puedo_2004 Bună ziua. Suntem cinci codevalmasi pe un titlu de proprietate de pe urma tatălui decedat în 1983. Mama a decedat in 2009 și alți doi frați ulterior. O ... (vezi toată discuția)
Succesiune-frate plecat din tara olympya olympya buna ziua. vreau sa fac succesiunea dupa tatal meu dar nu pot pentru ca fratele meu este plecat si arestat in strainatate. ce pot face pentru a face ... (vezi toată discuția)