Bună ziua. Suntem cinci codevalmasi pe un titlu de proprietate de pe urma tatălui decedat în 1983. Mama a decedat in 2009 și alți doi frați ulterior. O soră fără copii și ci soțul decedat anterior și celălalt avand o fată și soția decedata. Fiica acestuia din urmă nu a dezbătut moștenirea de pe urma părinților. Astfel că am rămas eu,fratele meu și această fata a fratelui decedat. Atât fratele in viata cat si fata celui decedat nu sunt interesați de partea lor și mi-o cedează mie.Intrebarea mea este care sunt pașii de urmat pentru a descalci aceasta moștenire. Ce documente trebuie la notar pt sora decedata fără moștenitori?Ceilalți doi pot face o declarație de renunțare,o împuternicit,o procură pt a nu fi nevoiți să se prezinte la notar când se dezbate succesiunea după mama? Vă cer scuze pentru lungimea textului și vă mulțumesc anticipat!
La un notar va duceti cu acel titlu de proprietate, cu certificatele de deces al autorului, tatal dvs., al mamei si ale celorlalti defuncti.
Cei care nu sunt interesati de dezbaterea sucecsiunii, pot sa nu se prezinte, sau sa dea o declaratie de renuntare. Cine nu poate participa din diverse motive pot imputernicii orice persoana sa le sustina interesul.
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)