....si ca sa va spun si ce risca tatal dvs. (in cazul in care eti expus real faptele): maxim 75% culpa, maxim 1 an cu suspendare si 2 - 3 ani termen de incercare, maxim 300 lei cheltuieli judiciare; anularea permisului (dupa 1 an de la ramanerea definitiva a sentintei poate da din nou examen pt categorii fara inscrierea la o scoala de soferi)
Expertiza criminalistica incepe in momentul in care ei vad chitanta anexata. (1.200 lei cred, sau cel putin atat am dat eu). Personal nu as mai da suma asta, se profita mai suav de noi ca "se misca mai repede dosarul". Cu ce va ajuta ca se misca mai repede? Cu nimic. Mai bine mai puneti ceva si va platiti expertul dvs. Eu am platit si necropsia !! si expertiza criminalistica si tot 2,5 ani am stat pana am terminat tot, inclusiv la Curtea de apel.
Buna ziua. Am avut si eu parte de un eveniment la fel de nefericit dar acum s-a terminat si viata a reintrat in normal. Trebuie sa va angajati un avocat bun care sa il reprezinte pe tatal dvs. la politie, parchet si instanta si neaparat sa va angajati un expert parte care sa participe la expertize! Va sugerez sa nu platiti expertiza. Mie imi pare rau ca am platit.
Buna dimineata. La completarea declaratiei 394, am omis schimbarea lunei si am trimis-o la anaf pentru luna aprilie (trebuia mai), in consecinta am 2 declaratii trimise pt luna aprilie. Se mai poate face ceva? Am cautat rectificativa la 394 insa nu am gasit. Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns domnule freeelis. Deci este incompatibil! As mai avea o intrebare va rog: daca "faptele" s-au petrecut in legislatura 2008-20012, acum il afecteaza cu ceva?
Buna ziua. Tatal meu este primar de 2 legislaturi. Inainte de asta, a fost presedinte la un ONG-IFN. In 2008 cand si-a inceput prima legislatura nu l-am scos de pe statele de plata, l-am trecut pe alta functie (nu de conducere) pana in 2011. Acum am primit o adresa de la ANI prin care trebuie sa trimit contractele de angajare si statele de plata din 2008 pana in prezent. In toata chestia asta este vorba despre vreo incompatibilitate? Multumesc.
Buna dimineata. In perioada 2002-2006 am avut un salariat (membru CA pentru care nu s-a retinut CAS) cu timp partial de lucru (2 ore). Trebuie sa ii emit adeverinta de vechime pentru calcularea pensiei? Precizez ca societatea a fost lichidata 95% si este la lichidator. Daca trebuie sa ii fac adeverinta, cine semneaza si stampileaza?