avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere rectificativa la D394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere rectificativa la D394

Buna dimineata. La completarea declaratiei 394, am omis schimbarea lunei si am trimis-o la anaf pentru luna aprilie (trebuia mai), in consecinta am 2 declaratii trimise pt luna aprilie. Se mai poate face ceva? Am cautat rectificativa la 394 insa nu am gasit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mmford , utilizator 11:16, 26 Iunie 2014
Buna ziua,

Nu exista rectificativa pentru declaratia 394. Se depune o noua declaratie corect completata cate o inlocuieste pe cea depusa anterior.
Asta inseamna ca va trebui se depuneti din nou pe luna aprilie pentru a corecta ultima declaratie depusa si sa mai depuneti si pentru luna mai declaratia corect intocmita.
Multumesc doamna Irina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 - eroare validare felicia_cenusa felicia_cenusa Buna ziua, In urma modificarii declaratiei 394 din semestriala in lunara, am descarcat noua declaratie de pe anaf si le-am depus lunar pana pe data de 25 a ... (vezi toată discuția)
Factura apartinand altei societati barta_andras barta_andras Buna ziua, am facut o mare gresala, am inregistrat in contabilitate o factura care nu este emisa pe numele societatii (este emisa pe numele altei societati). ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la decont 300 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-au omis niste sume in decontul de tva pe luna octombrie. Declaratia 394 este corecta. Ar trebuii sa depun un decont de TVA ... (vezi toată discuția)