avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Cont premium
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Cont premium

Buna ziua, daca nu devin abonat premium nu mai primesc nici un newsletter?
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
mmford, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:42, 16 Noiembrie 2015
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Banuiesc ca raspunsul dat de Alin Popescu ramane valabil si de la 1 ianuarie:

Buna ziua,

Continutul AvocatNet.ro ramane in continuare gratuit. Poate fi citit oricand, se pot pune intrebari oricand etc.

De la 1 august se va primi gratuit newsletterul de dimineața, care conține informații minimale despre cateva dintre știrile zilei de ieri (e livrat in jurul orei 9 dimineata). Se va mai primi gratuit sinteza de forum (llivrata in jurul orei 7 seara).

Restul alertelor, care se trimiteau de mai multe ori pe zi în funcție de noutățile zilei se vor primi doar de către abonații plătitori. Altfel spus, doar daca este confirmata o plata de pe contul respectiv, alertele vor fi trimise. Altfel, cata vreme nu se face plata, nu le veti primi.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Noile alerte avocatnet Andra Huidan Andra Huidan Buna ziua, desi sunt abonata la alertele Avocatnet prin e-mail si am selectat de la sectiunea Newsletter ce fel de alerte sa primesc, nu primesc nimic prin ... (vezi toată discuția)