Buna ziua!
As dori sa stiu daca firma care realizeaza evaluarea unei cladiri in anul 2019 trebuie sa tina cont de valoarea de evaluare data in anul 2015?
De exemplu o cladire din anul 1910 a fost evaluata in anul 2015 la 5 miliarde lei , iar in 2019 actuala firma spune ca valoarea pt impozitare nu depaseste 10.000 lei , Pot exista diferenta asa mari? Va multumesc.
Buna seara .
Va rog sa-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația întâmpinarea de mine. Sunt in concediu creștere copil. Perioada de 2 ani expiră în mai 2018, dar am fost solicitată sa revin la servici mai devreme , respectiv cu 1 martie. Totul in regula pana cand de la firma mi s-a transmis că nu pot beneficia de majorarea bazei de calcul a salariului , cum au beneficiat ceilalți colegi pentru a nu fi afectați de modificarea contributiilor , deoarece revin din CCC. Mi s-a transmis că pot modifica baza începând cu luna mai cand teoretic as împlini 2 ani de CCC. Va rog sa -mi spuneti daca au dreptate si legea nu le permite să crească salariul la persoanele întoarse la servici mai devreme de 2 ani din CCC. Va multumesc.
Buna ziua!
Va rog poate ma poate lamuri si pe mine cineva! Am fost angajata la inceputul anului pe o functie publica de consilier , pentru care sunt necesare studii superioare de lunga durata. Clasa de salarizare este 37 iar indicele corespunzator este 2,36 care ar trebui sa se aplice la 700 lei ( venit minim brut ). Eu am fost incadrata cu un brut de 741 lei. In cazul in care indicele nu se aplica , la studii superioare nu ar trebui sa se ia in considerare venitul brut de incadrare (1300 sau 1200 lei - nu mai stiu exact) inscris la ITM? Va rog daca poate sa-mi dea cineva cateva lamuriri pentru a sti daca am fost incadrata cu venitul corespunzator.
Va multumesc anticipat!