avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate allunittza

Activitate allunittza

Buna ziua!
As dori sa stiu daca firma care realizeaza evaluarea unei cladiri in anul 2019 trebuie sa tina cont de valoarea de evaluare data in anul 2015?
De exemplu o cladire din anul 1910 a fost evaluata in anul 2015 la 5 miliarde lei , iar in 2019 actuala firma spune ca valoarea pt impozitare nu depaseste 10.000 lei , Pot exista diferenta asa mari? Va multumesc.
Buna seara .
Va rog sa-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația întâmpinarea de mine. Sunt in concediu creștere copil. Perioada de 2 ani expiră în mai 2018, dar am fost solicitată sa revin la servici mai devreme , respectiv cu 1 martie. Totul in regula pana cand de la firma mi s-a transmis că nu pot beneficia de majorarea bazei de calcul a salariului , cum au beneficiat ceilalți colegi pentru a nu fi afectați de modificarea contributiilor , deoarece revin din CCC. Mi s-a transmis că pot modifica baza începând cu luna mai cand teoretic as împlini 2 ani de CCC. Va rog sa -mi spuneti daca au dreptate si legea nu le permite să crească salariul la persoanele întoarse la servici mai devreme de 2 ani din CCC. Va multumesc.
Buna ziua!
Va rog poate ma poate lamuri si pe mine cineva! Am fost angajata la inceputul anului pe o functie publica de consilier , pentru care sunt necesare studii superioare de lunga durata. Clasa de salarizare este 37 iar indicele corespunzator este 2,36 care ar trebui sa se aplice la 700 lei ( venit minim brut ). Eu am fost incadrata cu un brut de 741 lei. In cazul in care indicele nu se aplica , la studii superioare nu ar trebui sa se ia in considerare venitul brut de incadrare (1300 sau 1200 lei - nu mai stiu exact) inscris la ITM? Va rog daca poate sa-mi dea cineva cateva lamuriri pentru a sti daca am fost incadrata cu venitul corespunzator.
Va multumesc anticipat!