avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Evaluarea unei cladiri in 2019
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Evaluarea unei cladiri in 2019

Buna ziua!
As dori sa stiu daca firma care realizeaza evaluarea unei cladiri in anul 2019 trebuie sa tina cont de valoarea de evaluare data in anul 2015?
De exemplu o cladire din anul 1910 a fost evaluata in anul 2015 la 5 miliarde lei , iar in 2019 actuala firma spune ca valoarea pt impozitare nu depaseste 10.000 lei , Pot exista diferenta asa mari? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: danhaiduc , utilizator 19:40, 19 Mai 2019
O intrebare foarte interesanta. As dori sa stiu si eu numele celei de-a doua firme, pentru a-mi reduce impozitele ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta marcelfarcas marcelfarcas Va rog sa imi spuneti unde gasesc informatii despre cum se calculeaza impozitul pentru o locuinta daca vreau ca sa inchiriez o camera pentru a folosi drept ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri Florian59 Florian59 Buna ziua , am o intrebare , detin un imobil format din 2 corpuri separate de cladiri in aceeasi curte . intr-un din corpuri locuieste mama mea cu drept de ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu comercial zamfircatalin zamfircatalin Buna ziua!As dori sa construiesc un spatiu comercial (magazin alimentar) 40m2 si nu stiu ce impozit voi plati pentru acest spatiu.Constructia va fi in zona ... (vezi toată discuția)