avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general aplicare indice salarizare la functionarii publici ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

aplicare indice salarizare la functionarii publici care nu au CCM

Buna ziua!
Va rog poate ma poate lamuri si pe mine cineva! Am fost angajata la inceputul anului pe o functie publica de consilier , pentru care sunt necesare studii superioare de lunga durata. Clasa de salarizare este 37 iar indicele corespunzator este 2,36 care ar trebui sa se aplice la 700 lei ( venit minim brut ). Eu am fost incadrata cu un brut de 741 lei. In cazul in care indicele nu se aplica , la studii superioare nu ar trebui sa se ia in considerare venitul brut de incadrare (1300 sau 1200 lei - nu mai stiu exact) inscris la ITM? Va rog daca poate sa-mi dea cineva cateva lamuriri pentru a sti daca am fost incadrata cu venitul corespunzator.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime la salariati retribuiti cu salariul minim brut pe economie gordius gordius Este calculat corect ? Referent cl.III asistent gr.4 iunie 2010 :741 lei iulie - decembrie 2010 : diminuat cu 25 % = 556 lei se majoreza la 600 ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut anachriss anachriss care este salariul minim brut care trebuie acordat unui absolvent de studii superioare?precizez ca angajatul va lucra in alt domeniu decat in cel pe care l-a ... (vezi toată discuția)