inteleg...cind este indicat ca mama sa rezilieze contractul?oricum trebuie reziliat ca sa pot sa am drept la casa in continuare ..trebuie sa mi faca alt contract de intretinere?doar pe numele meu?nu exista acte pe constructia care am facuto cu sotia...si nu exista acte precum am intretinuto pe mama...adevarul este ca nu am intretinuto ...
la noi in jona este o zona defavorizata..fara drept de constructie.din cauza terenului fugitiv.
cum este mai bn sa procedam?daca divortez si nu facem partajul...o pot da afara din locuinta?ea are pe cineva de ceva ani..eu am pe cineva de citeva luni.
unde este cel mai ieftin sa ne descurcam?la primarie..la avocat sau instanta.
ea vrea de bunavoie doar un copil si 50mi.ca sa plece.
ce cai mai sunt?stima:(
buna ziua...
in anul 2004 mam casatorit,mama mea nea facut mie si sotiei un contract de intretinere ....pe o locuinta compusa din 2 camere si sala... ea avind o alta casa si nelociuind cu noi,noi am renovat acea casa si am mai construit legat de era inca 3 camere ..fara nici un fel de act...acum sotia mea vrea sa divortam....mama inca traieste...noi nu neam facut obligatia sa o intretinem...sotia imi cere jumatate din lucrare ..adica 2camere...#-o sau o suma mare in jur de 50mi lei ca sami dea divortul si sa renunte la tot.in timpul casatoriei am rezultat 2minori unul de 13 ani si altul de 14 ani..ea cere si un copil...ma intereseaza cu contractul si dreptul ei,ea fiind plrecata pintre straini cu mine doar mama a avut grija de minori...noi nu am intretinuto pt ca ea are pensia ei ...daca mama sparge contractul?ce drept mai avem?ea ne ameninta ca daca divortam ne sparge contractul...dar munca noastra ?renovarea?si cele 3 camere?ce se intimpla ?va rog sa-mi scrieti...
acum in luna noiembrie am achitat taxa de timbru de mediu .am inscris masina...insa a fost o suma mare si vreau sa mio recuperez.care sunt pasii de urmat?ce acte imi trebuie?prefer prin judecata....stima
am achizitionat un autoturism in luna 1oct 2015 din germ.cum pot sal imatriculez pe romania fara a plati taxa de timbru?exista vreo modalitate de inscrier fara taxa?multumesc
am inteles ca in tara respectiva unde am lucrat (germania)trebuie sa fi avut contract de munca pe termen nedeterminat.ca sa pot beneficia de alocatie europeana.
eu am avut contract sezonier.pe 6 luni.este vreo diferenta intre contracte?pot primi cu contractul sezonier?marturisesc ca impozitul la-m recuperat pe toti anii lucrati. stima.
buna...... autovehiculul este inscris pe numele meu in jud vilcea..miam cumparat o locuinta in alt judet gorj.permisul este in judetul gorj (lam luat in acest judet pe baza de resedinta de flotant) unde miam cumparat locuinta .trebuie sa imatriculez masina in acel judet?maSINA ESTE PE VILCEA.cit timp am la dispozitie?luna aceasta miam schimbat domiculiul ....stima
daca nu apelez la firme pentru a plati un comision,cum se procedeaza la intocmirea dosarului?unde trebuie umblat?ce completez?trebuie sa fac drum la angazator in germania?o firma mia cerut 25% din valoare....e naspa mi se pare mult .ce stiti?
am lucrat in germania din anul 2006 cite 6 luni an am acumulat 5ani lucrati continuu adica 60luni impozitate pot beneficia de pensie?eu am virsta de 33ani stima