am achizitionat un autoturism in luna 1oct 2015 din germ.cum pot sal imatriculez pe romania fara a plati taxa de timbru?exista vreo modalitate de inscrier fara taxa?multumesc
Trebuie sa platiti timbrul de mediu (nu taxa de timbru!!!), acesta fiind declarat de mai multe ori constitutional de catre Curtea Constitutionala (ultima data chiar recent)!
acum in luna noiembrie am achitat taxa de timbru de mediu .am inscris masina...insa a fost o suma mare si vreau sa mio recuperez.care sunt pasii de urmat?ce acte imi trebuie?prefer prin judecata....stima
Asa cum v-am aratat anterior, in principiu timbrul de mediu este legal incasat de catre stat asa incat nu prea aveti cum sa recuperati suma respectiva! Alta era situatia daca era vorba de taxa incasata pe Codul Fiscal, Legea 9/2012, OG 50/2008!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa de mediu!
bussin3s
Buna Seara ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie in privinta cu autoturismul meu,sunt un posesor al unui autoturism , si la-m cumparat din italia in ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu
dinumarcel
Buna ziua,
Am achizitionat o masina second (fabricatie in 2010) in luna Iulie 2015. Am inmatriculat-o ocazie cu care a trebuit sa platesc timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)