avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imatriculare auto

buna...... autovehiculul este inscris pe numele meu in jud vilcea..miam cumparat o locuinta in alt judet gorj.permisul este in judetul gorj (lam luat in acest judet pe baza de resedinta de flotant) unde miam cumparat locuinta .trebuie sa imatriculez masina in acel judet?maSINA ESTE PE VILCEA.cit timp am la dispozitie?luna aceasta miam schimbat domiculiul ....stima
Cel mai recent răspuns: stancea , utilizator 22:46, 28 Ianuarie 2015
Art 11 -OUG 195/2002

(10) Proprietarul sau deţinătorul mandatat al unui vehicul este obligat să solicite autorităţii competente înscrierea în certificatul de înmatriculare sau de înregistrare a oricărei modificări a datelor de identificare a vehiculului respectiv sau, după caz, ale proprietarului, în termen de 30 de zile de la data la care a intervenit modificarea.

Daca se modifica adresa de domiciliu, va trebui sa solicitati si preschimbarea certificatului de inmatriculare.si modificare in cartea de identitate autovehicul

ACESTE MODIFICARI CIT AR COSTA?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
stancea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Înmatriculare mașină pe reședință temporara? Cucu. Cucu. Am reședința stabilă pe jud. Hunedoara, dar locuiesc temporar în Maramureș. Mașina e deja cumpărată și e înscrisă pe județul Satu Mare. Pot să o ... (vezi toată discuția)
Cumparare si radiere auto adelaida_andreea adelaida_andreea Buna,vrem sa cumparam o masina second,imatriculata dar este imatriculata in alt judet.Dupa ce facem contractul de vanzare cumparare trebuie ca proprietarul sa ... (vezi toată discuția)