avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate Sabaumihai

Activitate Sabaumihai

Răspuns la discuția Executari judecatoresti
Am specificat mai sus este vorba de un UAT . E de la sine inteles ca beneficiaza si de sumele necesare si de bunurile necesare . Ideea este ca Primarul in adresa trimisa catre executorul judecatoresc , a mintit in speta nu a specificat toate bunurilr aflate in patrimoniul ci doar cateva care oricum nu acopera suma . Asta nu inseamna ca UAT nu le detine ! Intrebarea este ce se face in cazul in care Primarul nu declara concret si corect ce ii se cere de catre executor
Buna ziua . Detin hotarare definitiva cu executarea unei sume de bani fata de UAT .
Executorul judecatoresc a blocat conturile UAT si a solicitat Primarului sa ii transmita in scris bunurile pe care le detine pentru a pune sechestru , iar primarul a transmis executorului niste bunuri nesemnificative care oricum nu acopera suma datorata .
In acest sens am facut plangere la parchet dar nici politistul nici procurorul care se ocupa de caz nu stiu sa incadreze fapta .
Ce alte optiuni am pentru tragerea la raspundere a vinovatului si de asemenea recuperarea sumelor de bani si ce alte proceduri de executare poate pune in aplicare executorul
Astept pareri si propuneri si sfaturi de la dvs. Multumesc
am inteles , inca o intrebare executorul poate bloca conturile cu ajutorul anaf ?
scrie dezinvestire, banuesc ca solutia este definitiva , ma voi adresa executorului judecatoresc, intrebarea e ce va face el ? in situatia asta ? pentru ca am mai avut un caz asemanator , iar executorul inafara de 2 instintari trimise consiliului local ,nu a facut nimic.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petenta Maria, continuată ulterior de moştenitorii săi. Obligă debitoarea Comisia locală de fond funciar Bîlteni la plata către moştenitorii creditoarei Maria a sumei de 1.000 lei cu titlu de penalităţi/zi de întârziere, începând cu data de 28.03.2016 şi până la îndeplinirea efectivă a obligaţiei stabilite în sarcina sa prin titlul executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr....... pronunţată de Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr. ........ Respinge cererea faţă de Primarul comunei Bîlteni. Obligă intimata Comisia locală de fond funciar Bîlteni la plata către moştenitorii numitei Maria a sumei de 20 lei cu titlu de cheltuieli de executare. Încheiere definitivă.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 11.11.2016

care sunt urmatorii pasi ? Multumesc
Răspuns la discuția Restituire permis de conducere
multumesc .sper sa indrepte cineva legilecare nu sunt bine stabilite.....
Poate comandantul politiei sa restituie permisul inaintea terminarii perioadei de suspendare , facand un memorium catre acesta adaugand un argument pentru care as avea nevoie de permis??
multumesc
mi-a fost suspendat permisu 2 lunipt un accident . pot sa reduc perioada la o luna . dupa acea reexaminare . am permisu de 1 an . doar k am mai dat o reexaminare dar atunci cand nu aveam 1 an de permis. si nu m-am incadrat la micirea pedepsei ca nu indeplineam conditiile acuma.. examenul este obligatoriu .. intrebarea este dak se miceste pedeapsa la o luna sau ramane la 2???

cazul este in felul urmator... eram parcat pe banda 1 regulamentar inaintea statiei de taxiu.. taximetristul vrand sa intre pe banda 1 de pe banda 2 in statie a virat brusc si mi-a agatzat. asta este adevarul. 2 la mana la politie el a pelcat de la fatza locului sa dus primul. eu cand m-am dus mai tarziu la politie . era si el acolo. a fost vorba sa cadem amiiabil la pace... masina lui fiind avariata grav, sa i dau eu asigurarea si el sa im dea bani sa fac ue maisna mea.. ..si deacea am scris in declaratie si bulversat de eveniment am scris ce mi-a dicatat. cand m-a anuntat politistaul ca trebe sa im ia permisulpentru neacordare de prioairtate in declaratie am scris ca eu l-am acrosat cand am iesit... in procesul verbal am spuns ca nu sunt de acord cu cele mentionate mai sus... atunci cand m-am prins de toata chestia . deci am picat in plasa lor.... ce parere aveti ? cum se poate indrepta..?