avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa modific o declaratie data la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa modific o declaratie data la politie?

Pot sa modific o declaratie data la politie in cazul unui accident usor ,neacordare de prioritate am dat declaratie la politie ca eu sunt vinovat , incercand sa cadem la o intelegere dar politisutl mi-a luat permisul eu nestiind chestia asta , dar eu ne avand nici o vina o alta masina a intrat in mine , .in orice caz pot sa mai modific declaratia sau am castig in instantza ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:21, 25 Februarie 2012
Nu este vorba doar de declaratia dvs.
Depinde si de alte probe.
Daca est dosar penal se poate.

Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
nu este dosar penal decat proces verbal de contraventie in care mi s-a laut permisu pt ca am fost influentzat sa dau declaratie care nu era adevarata. in sensul ca sa rezolvam problema. dar m-au tras in capcana. pot sa rezolv problema in instantza?? ..multumesc anticipat...
Puteti contesta procesul vb in termen de 15 zile!Daca va angajati un aparator si puteti demonstra nevinovatia aveti sanse de castig
asta ma intereseaza mai exact. de ce m-as putea lega in acesc caz sa im demonstrrez nevinovatia.?
Cu martori sau probe care sa dovedeasca ca ati fost 'fortat ' sau 'influentat' sa dati acea declaratie. Nu cunosc cazu si nici inprejurarile ca sa pot gasi probe in favoare dumneavoastra!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Teodor Popa, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Suspect - consecinte declaratie ionion123 ionion123 as vrea sa stiu daca poate si vrea cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri, ieri am aflat ca \" voi fi solicitat in scurt timp 20 25 de zile in urmarea unei ... (vezi toată discuția)
Accident in data de 25.01.2011 zona crangasi, fiat panda+ taxi DANESCUL DANESCUL Masina mea nu este reparata. Taximetristul si-a reparat masina in patru zile.Politia a facut poze ambelor masini implicate in accident. Am aflat azi ca ... (vezi toată discuția)