as vrea sa stiu daca poate si vrea cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri, ieri am aflat ca " voi fi solicitat in scurt timp 20 25 de zile in urmarea unei declaratii a unui taximetrist care a fost chemat el si ca sa scape a spus mai departe cei de acolo iau spus ca vor fi descinderi si ca sa colaboreze pentru a nu fi rau, taximetristul asta are amenzi de -70 mil si a fost chemat si turnat de catre parintii sai chemat fiind doar in cazuri diferite, cum ca eu nu stiu exact ce si nici nu a vrut sa imi spuna, faza e ca eu nu am nimic de aface cu asta doar ca suntem prieteni si ca a spus ce o fi spus, ei ca sa dovedeasca au doar testul care mil pot face de [editat - nu mai folositi cuvinte vulgare] asta vreau sa aflu cu tot cu ce a marturisit taximetristul asta, eu daca neg totul ce riscuri as avea in continuare, nu se vor lasa prea usor asta, ce ar trebuii sa fac in ziua z?
eu nu am fost chemat niciodata in viata asta pe care o traiesc dar treaba asta e fix ca dracu fiindca prostu asta a zis ce o fi zis in declaratie si eu nu stiu ce sa fac cand ajung acolo.
deci niste politai urmaresc niste fraieri din orasul meu pe care eu doar am auzit de ei nu stiu habar nu am cine sunt iar unu dintre ei care ewste lucrator pe taxiu ca sa scape, a pronuntat numele meu in declaratii doar ptr simplul fapt ca nu avea ce sa faca, pers respectiva a fost chemata de nenumarate ori acolo pentru a fi martor acum sunt si eu tot martor din cauza lui, ce as putea face cand va veni ziua in care voi fi sunat si chemat pentru a explica ce? nu stiu ce sa vorbesc si nu vreau nici la analize nici nu se pune problema sa ajung sau ceva dar nu ma pot concentra iar politaii de acolo vor profita ca nu am cunostinte deloc, daca ma va intreba de taximetristul respectiv ce sa spun?
ce trebuie sa fac mai exact presupun ca sunt urmarit si am fost probabil in zona unde erau si altii ca acest taximetrist habar nu am ce imi vor spune sa fac, ce e de facut pentru simplul fapt ca am fumat mai demult o tigara? ei nu au decat sa ma faca sa cred ca au dovezi dar nu au absolut nimic, vor incerca sa ma pacaleasca pe mine sa vorbesc care este procedura sau cum vor actiona mai exact cand vor pune "mana pe mine"