Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam sub influenta băuturilor alcoolice, am avut 0,57 in aerul expirat, am avut o atitudine ok fata de politisti, am fost la spital unde mi s-au recoltat doua probe de sange, mi-a iesit dublu din ce am inteles. m-ai mentionez ca in taxiu a fost o doamna pe care nu am vazut-o atunci, aceasta a plecat de la fata locului, ea spunand-ui taximetristului ca e ok, mentionez ca nu a fost nici-o salvare la fata locului. Femeia a fost a doua zii a fost la spital, pentru ca o durea spatele, dar nu s-a internat, seara m-am trezit cu plangere la politie din partea aceasteia, si pe langa dosarul penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a mai intrat si o vatamare corporala din culpa. Mentionez ca sunt student, nu am mai avut vreo abatere penala, am vre-o sansa la amanerea aplicarii pedepsei sau sa scap doar cu o amenda si suspendare, fara permis anulat?
Cel mai recent răspuns:
Study Brian , utilizator
17:11, 18 Decembrie 2019