Buna ziua . Detin hotarare definitiva cu executarea unei sume de bani fata de UAT .
Executorul judecatoresc a blocat conturile UAT si a solicitat Primarului sa ii transmita in scris bunurile pe care le detine pentru a pune sechestru , iar primarul a transmis executorului niste bunuri nesemnificative care oricum nu acopera suma datorata .
In acest sens am facut plangere la parchet dar nici politistul nici procurorul care se ocupa de caz nu stiu sa incadreze fapta .
Ce alte optiuni am pentru tragerea la raspundere a vinovatului si de asemenea recuperarea sumelor de bani si ce alte proceduri de executare poate pune in aplicare executorul
Astept pareri si propuneri si sfaturi de la dvs. Multumesc
Executarea silită este o procedură civilă. Dacă debitorul nu deține bunuri mobile și imobile, nu aveți de unde recupera întreaga sumă. Plângerea penală cel mai probabil se va clasa.
Am specificat mai sus este vorba de un UAT . E de la sine inteles ca beneficiaza si de sumele necesare si de bunurile necesare . Ideea este ca Primarul in adresa trimisa catre executorul judecatoresc , a mintit in speta nu a specificat toate bunurilr aflate in patrimoniul ci doar cateva care oricum nu acopera suma . Asta nu inseamna ca UAT nu le detine ! Intrebarea este ce se face in cazul in care Primarul nu declara concret si corect ce ii se cere de catre executor
Executare silita
cristinaammm
banca a trimis instiintare de executare silita pentru imobilul la care nu am mai platit ratele. Creditul era de 400.000 euro, iar cladirea a fost evaluata la ... (vezi toată discuția)