Buna seara.
Am vechime 16 ani gr. 1-a, 1an si 8 luni gr 2-a, 37 ani stagiu de cotizare,nascut septembrie 1960. Se ia in calcul la scaderea varstei de pensionere si cei din gr.a 2-a?
Da,a pierdut banii dati pe biletul copilului dar problema mare e ca poate pierde locul la gradinita pentru ca nu stie cand se mai poate invoi de la servici.
dureros este faptul ca de 3 ani aduce copilul la noi in vacanta de vara si pana acum nu au fost probleme.
Incep sa-mi para rau ca am insistat sa-l fac si cetatean roman acum un an,cred ca tara asta nu merita sa mai vina copii inapoi.
De ce la iesirea din Spania nu i-au cerut acordul parental mai ales ca era cetatean spaniol ?
Legile tampite din Romania .
Multumesc pentru raspunsuri .
Azi fiica mea a vrut sa iasa din tara cu copilul ei de 4 ani si nu a fost lasat sa iasa din cauza ca.. nu are si acordul tatalui care este spaniol .
Copilul este cetatean spaniol cu carte de identitate spaniola (d.n.i.)dar si cu certificat de nastere romanesc facut acum un an.
Cand a fost adus in tara ,in vacanta ,din Spania nu s-a cerut acest acord.
E corect ce a facut politistul de frontiera si daca nu ce e de facut impotriva lui?
Cred ca nu m-am exprimat bine.
Concret : in acel spatiu denumit si ,,magazin de prezentare ,,vreau sa duc cateva sicrie,coroane,.....etc , ce tin de articole funerare si daca clientul doreste, ma suna si-mi spune ce anume sa-i livrez de la magazinul unde am sediul !
Le livrez la domiciliul clientului cu factura si bon fiscal de la sediu !
Doresc sa infiintez un magazin de prezentare (fara vanzare )in alta localitate cu produse pe care le comercializeaza firma.
Ce acte trebuie ,in afara de avizul de insotire a marfii ?
Mentionez ca am un contract de comodat cu persoana care detine spatiul si aprobare de la primaria localitatii respectivepentru a deschide magazinul.
Multumesc !