avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin de prezentare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin de prezentare

Doresc sa infiintez un magazin de prezentare (fara vanzare )in alta localitate cu produse pe care le comercializeaza firma.
Ce acte trebuie ,in afara de avizul de insotire a marfii ?
Mentionez ca am un contract de comodat cu persoana care detine spatiul si aprobare de la primaria localitatii respectivepentru a deschide magazinul.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: nitucornel , utilizator 21:11, 3 Aprilie 2015
deschidere punct de lucru in localitatea respectiva
fara punct de lucru
fara magazin
Cred ca nu m-am exprimat bine.
Concret : in acel spatiu denumit si ,,magazin de prezentare ,,vreau sa duc cateva sicrie,coroane,.....etc , ce tin de articole funerare si daca clientul doreste, ma suna si-mi spune ce anume sa-i livrez de la magazinul unde am sediul !
Le livrez la domiciliul clientului cu factura si bon fiscal de la sediu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)
Pfa, neplatitor si avize de insotire a marfii denisa-m denisa-m Buna seara! Am o mare nelamurire legat de avize de primire a marfii. Sa va explic mai pe larg o situatie. Sunt pfa, neplatitoare de tva , implozit la norma , ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)