avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate cristiza

Activitate cristiza

Răspuns la discuția Accident cu deces - daune morale
BUNA SEARA, VREU SA VA SPUN CA PROCESUL SA INCHEIAT CU 70000 RON SOTIA DECEDATULUI SI CATE 30000 RON LA CEI 2 COPII.
Răspuns la discuția imprumut de la o sc nebancara
am reusit sa vb cu agentul de zona de la care luasem imprumut si ne-a spus ca a facut cele 2 contracte ale mele fara stirea mea in colaborare cu mai multi angajati ai SC nebancare dar ca nu sunt singura pers am inteles ca sunt peste 100 pers.Am mers cu ea la avocat unde a declarat ca isi asuma raspunderea pt cele 2 contracte.Cand am sunat la firma sa cer nr de contract mau intrebat foarte ironic pt ce am nevoie ,iar cand le-am spus ca sunt cu agentul la avocat pt declaratie s-au ofensat mi-au zis ca nu rezolv nimic.
buna ziua,revin cu ultimile evenimente din acest caz .In momentul de fata procesul penal sa solutionat cu 1an si 4 luni cu suspendare a inchisorii pe sofer,iar pe partea civila firma de asigurare a propus despagubire 40000ron pt sotia decedatului si 20000 ron pt copii(40 ani).Ce parere aveti ?:-/
Discuție rovinieta
sotul meu a fost plecat din oras 7zile pt care a platit rovinieta ,seara cand sa plece din comuna sa defectat ceva la roata a trebuit sa ramana pana a doua zi dimineata pe drum la oprit rar-ul si nu a avut rovinieta pt ca ia expirat cu o zi in urma ,iar din comuna nu avea de unde sa cumpere.Se poate face contestatie pt asa ceva
cum este posibil ca fiind un fost client cu rate achitate la zi sa ma trezesc dupa un an ca am un nou credit care nu a fost solicitat de mine iar acum trebuie sa- l platesc
va multumesc pt sfaturi ,am contactat si avocatul acum astept demersurile .Voi reveni dupa data de 15.04.2012 si am sa va spun cum a decurs problema .
am citit ordinul CSA NR 14/2011 ART 49 acolo se mentioneaza calculul de venit....aici nu ma descurc ptr ca tatal meu era pensionar.Dar in ciuda faptului ca avea 71 ani arata de 55 ani si era si sanatos.(Acum nu mai conteaza durerea din suflet ramane.)deci care ar fi suma pe care considerati ca as putea sa o solicit. multumesc
imi cer scuze ,imi puteti spune cum se stabileste suma de despagubire. Iar in cazul in care nu suntem de acord cu suma impusa ce urmeaza.
Pe citatia emisa de tribunal se mentioneaza -ucidere dinculpa (art 178C.p).Aveti posibilitatea de a solutiona litigiu/actiunea civila din procesul penalpe cale a medierii,conf legii nr 192/2006.va multumesc
in 2009 tatal meu a fost lovit pe trecere de pietoni,dar dupa 5 zile de chinuri in spital a decedat .Soferul a fost mai tot timpul sa se intereseze de situatie,chiar nu i-am reprosat nimic a venit si la pomana toata lumea era uimita ca am accept.Fratele meu la prins intro discutie cu o pers in care citez'' oricum era batran,- o sa iau 3 ani cu suspendare'' da avea 71 ani dar asta nu-i da dreptul sa-i ia viata.Problema e in felul urmator :ptr acea discutie ne-am suparat foarte tare si i-am cerut 30000 euro.Afost foarte sarcastic si ne-a spus ca nu o sa vedem nici un ban ca el( mortul) nu castiga intro viata suma asta.
Am cerut mult?
Am deschis proces in urma careia suntem chemati pt mediere.
ce suma de bani se poate obtine in urma acestui proces.