sotul meu a fost plecat din oras 7zile pt care a platit rovinieta ,seara cand sa plece din comuna sa defectat ceva la roata a trebuit sa ramana pana a doua zi dimineata pe drum la oprit rar-ul si nu a avut rovinieta pt ca ia expirat cu o zi in urma ,iar din comuna nu avea de unde sa cumpere.Se poate face contestatie pt asa ceva
Din punctul meu de vedere sunt mari sanse ca cererea dvs. sa fie respinsa deoarece conform OG 15 din 2002 orice utilizator al drumurilor publice nationale este obligat sa plateasca taxa de utilizare a acestora. Faptul ca autovehiculul s-a stricat nu este un motiv relevant. Puteti incerca o plangere impotriva procesului verbal de sanctiune contraventionala, este dreptul dvs. Ar fi ideal si in favoarea dvs. sa puteti demonstra instantei ca defectiunea a fost un caz fortuit care a impiedicat sotul dvs. sa revina acasa in perioada de valabilitate a rovinietei.
Amenda rovinieta
ispasdina
Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)