avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut de la o sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut de la o sc nebancara

cum este posibil ca fiind un fost client cu rate achitate la zi sa ma trezesc dupa un an ca am un nou credit care nu a fost solicitat de mine iar acum trebuie sa- l platesc
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: pilulache , utilizator 22:44, 5 August 2012
Cereti IFN - ului P....dent sa va arate contractul noului credit.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Flavius1984, utilizator
Sa faca dovada ca dvs. ati solicitat si ati contractat un nou credit ...
am reusit sa vb cu agentul de zona de la care luasem imprumut si ne-a spus ca a facut cele 2 contracte ale mele fara stirea mea in colaborare cu mai multi angajati ai SC nebancare dar ca nu sunt singura pers am inteles ca sunt peste 100 pers.Am mers cu ea la avocat unde a declarat ca isi asuma raspunderea pt cele 2 contracte.Cand am sunat la firma sa cer nr de contract mau intrebat foarte ironic pt ce am nevoie ,iar cand le-am spus ca sunt cu agentul la avocat pt declaratie s-au ofensat mi-au zis ca nu rezolv nimic.
In cazul acesta puteti face plangere penala impotriva IFN pentru fals, cu siguranta a falsificat semnatura dvs.
au departament antifrauda ,contactatii. La mine au venit repede sa-mi impuna o plata
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2012
pilulache, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz companie de creditare pilulache pilulache Am lucrat ca agent la o companie de creditare si acum ceva vreme am cerut de 2 clienti niste bani imprumut, iar acum a a venit unul de la antifrauda si mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita lukador lukador buna ziua.astazi 25-05-2016,am primit o scrisoare de la bej....... din bucuresti,in care ma anunta ca am fost dat in judecata de o firma din luxembourg care a ... (vezi toată discuția)
Litigiu banca pentru nerespectarea oug 50/2012 daneugen1 daneugen1 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea situatie: In anul 2007 am contractat un credit pentru cumpararea unor bunuri de la o IFN am platit toate ... (vezi toată discuția)