avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua.astazi 25-05-2016,am primit o scrisoare de la bej.......
din bucuresti,in care ma anunta ca am fost dat in judecata de o firma din luxembourg care a preluat datoria mea fata de ifn.p..........t,de unde luasem un imprumut la data de 04-10-2010.bineinteles ei au cistigat si am de plata un total de 5 815,47 lei, din care1.814,00 total cheltuieli.
la vremea aceea eu eram agentul acelui ifn,iar plata creditului il faceam din comisionul meu.doar ca am fost presat de ei sa -mi dau demisia.am plecat si nu am mai putut plati datoria.
intrbare-la vremea aceea contractul era ca la orice banca ,semnat intre client si cel ce acorda creditul,cu data respectiva , cu cele doua semnaturi , dar fara nici o stampila.
la sedintele saptaminale pe care le aveam cu ei , am intrebat de ce nu sint stampilate contractele si mereu spuneau ca nu au cum.nu ne-au spus niciodata de ce nu erau stampile pe contracte,cu toate ca pe noi reprezentantii ifn-ului , ne intrebau clientii.
in concluzie, au avut baza legala sa ma execute silit?
nu ar di trebuit sa se prescrie datoria?

multumesc,astept un raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2016
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: lukador , utilizator 20:25, 25 Mai 2016
Lipsa ștampilei nu duce la nulitatea contractului. Ștampila nu reprezintă nimic. Lipsa ei, nu are nicio sancțiune.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Ministerul justitiei: stampila pe firma nu este obligatoriu! Stefan021 Stefan021 Buna ziua Trebuie sa va spun ca nu sunt roman si voi incerca sa scriu corect in limba romana in acest \"post\". In Romania nu exista o legea care ma ... (vezi toată discuția)