avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz companie de creditare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz companie de creditare

Am lucrat ca agent la o companie de creditare si acum ceva vreme am cerut de 2 clienti niste bani imprumut, iar acum a a venit unul de la antifrauda si mi-a spus ca trebuie sa platesc imprumuturile clientilor cu tot cu costuri, acestea fiind trecute in deficitul meu. Mi-a spus ca asa e ordinul directorului national de la Bucuresti .De ce ?
Este legal?
Ajutati-ma , ce pot sa fac?
Pot sa-l dau in judecata pe acesta pentru abuz?

Editat de moderator simonette12- motiv pct. 1.2 si pct.2.11 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:06, 7 August 2012
Incercati sa va angajati avocat pentru a va lamuri.
Cat de normal poate fi sa platiti dvs. un imprumut al altei persoane?
Departamentul antifrauda al acelui IFN sustine ca m-am folosit de calitatea de agent pentru a obtine acei bani si cele doua persoane de la care am imprumutat banii refuza sa mai achite ratele contractelor pana nu le dau banii inapoi.
Nu stiu de ce zic ele asa ceva dar ca sa nu restituie banii pot zice orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune- produs comandat online pe un site de licitatii KOZMAKRISTINA KOZMAKRISTINA Pe un site de licitatie am dat blit licitatie adica am oferit pretul care il vroia vanzatorul in enuntul scria ca vinde tigara electronica .Bun a ajuns la mine ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata o companie de telefonie marcu1989 marcu1989 Vreau si eu sa stiu de la avocatii cu experienta ce sanse am sau daca merita sa imi bat capul! Pe data de 24 martie am fost la sediul lor si am depus o cerere ... (vezi toată discuția)
Vecina care ma reclama tot timpul geomiri geomiri Mi-am cumparat un spatiu comercial pe persoana fizica, la care am deschis o librarie si un second hand fiind pe persoana juridica. Care este problema am o ... (vezi toată discuția)