avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune- produs comandat online pe un site de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune- produs comandat online pe un site de licitatii

Pe un site de licitatie am dat blit licitatie adica am oferit pretul care il vroia vanzatorul in enuntul scria ca vinde tigara electronica .Bun a ajuns la mine tigara dar nu a functionat. Am cerut vanzatorului sa imi restituie bani asa cum ar fi fost normal pentru ca a pus un produs la licitatie stricat si era logic ca nu imi doream sa platesc pentru un produs care nu functioneaza in urma unor lungi discutii mi- a rescunoscut ca produsul nu functioneaza si am fost inselata de acesta.
Cel mai grav este faptul ca mi- a adus injurii mie si familiei mele si toate astea s-au intamplat pe spatiul virtual .Eu am salvat conversatia si de asemenea am datele domnei si adresa .

Intrebarea este cu toata conversatia printata si adresa doamnei si nr de telefon
ma pot prezenta la politie sau la procuratura sa fac o plangere pentru inselaciune , abuz si pentru injurile aduse familiei mele?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament( am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule)
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Incercati cu o plangere pe inselaciune daca recunoaste in conversatie ca a cunoscut faptul ca tigara electronica era defecta.
Va poate ajuta o plângere pe înșelăciune ca sa va dea banii înapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe okazii.ro ContSters86398 ContSters86398 Buna ziua, Acum cateva luni am luat teapa adica am primit un laptop stricat . Am primit laptopul acasa, am dat imediat calificativ vazand ca in prima faza ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Pot fi considerata persoana cu interese legitime in acest caz? plangere penala impotriva notarului? balicaluioan balicaluioan BUNA SEARA ! O BATRANA A FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU O FAMILIE ,IN 2009 ,IAR DUPA CATEVA LUNI , NEMULTUMITA A MERS LA UN AVOCAT SI A CERUT REZILIEREA ... (vezi toată discuția)