Pe un site de licitatie am dat blit licitatie adica am oferit pretul care il vroia vanzatorul in enuntul scria ca vinde tigara electronica .Bun a ajuns la mine tigara dar nu a functionat. Am cerut vanzatorului sa imi restituie bani asa cum ar fi fost normal pentru ca a pus un produs la licitatie stricat si era logic ca nu imi doream sa platesc pentru un produs care nu functioneaza in urma unor lungi discutii mi- a rescunoscut ca produsul nu functioneaza si am fost inselata de acesta.
Cel mai grav este faptul ca mi- a adus injurii mie si familiei mele si toate astea s-au intamplat pe spatiul virtual .Eu am salvat conversatia si de asemenea am datele domnei si adresa .
Intrebarea este cu toata conversatia printata si adresa doamnei si nr de telefon
ma pot prezenta la politie sau la procuratura sa fac o plangere pentru inselaciune , abuz si pentru injurile aduse familiei mele?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament( am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule)