avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa pe okazii.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa pe okazii.ro

Buna ziua,
Acum cateva luni am luat teapa adica am primit un laptop stricat .
Am primit laptopul acasa, am dat imediat calificativ vazand ca in prima faza merge apoi dupa 2-3 saptamani a inceput sa mi se strice.M-am dus la service si mi-au spus ca placa video e stricata asa ca am ramas cu laptopul in brate .
Dovezi am foaia de la service ,laptopul si o poza a licitatiei cu produsul si cum ca eu am licitat(daca mi-o dau cei de pe okazii.ro )

Ce as putea sa fac ?Sa ma duc la politie ?
Sa-l dau in judecata ?Cum sa procedez exact si cam cat ar costa ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 17:19, 21 Decembrie 2010
Faceti plangere la politie pentru inselaciune.
Nu este inselaciune, laptopul mergea, dupa 3 saptamani s-a stricat. Electronicele nu sunt ca porcul de Ignat sa-l vinzi la primele bube, sa boleasca 3 saptamani si sa-si dea duhul cand sa-i iei beregata.

Placile video se ard brusc, dumneavoastra aveti o problema de garantie. Daca nu ati stabilit cu vanzatorul ca aveti garantie, nu aveti ce face. Aveti alte motive sa presupuneti ca era stricat la momentul vanzarii?
nu prea este inselaciune, la politie nu o sa rezolvi mare lucru..
daca era vb de 1-2 zile mai aveai ceva sorti de izbanda, dar asa.. se poate provoca si in mod intentionat "arderea" placi video. deci,
daca nu este magazin, si nu ai garantie.. cumparati placa video

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Furt cu ajutorul garantiei, ce as putea sa fac sa-mi recuperez banii? marcumirza marcumirza Salut,am achizitionat o placa video de la un baiat,Catalin, in luna mai 2014.Placa a venit insotita de avetele de garantie si cutia originala.Am fost am ... (vezi toată discuția)