Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o sentinta definitiva privind drepturile castigate (de salar) in instanta din anii 2009,2010,2011 si nepusa in aplicare (neplatita )se prescrie. Daca da, dupa cat timp.
Buna ziua, in cazul in care am primit lipit de usa apartamentului (nefiind acasa)un proces verbal de contraventie nesemnat cum ca am fost filmata circuland fara rovinieta, amenda de 250 lei+28euro(contrav.rovinietei), trebuie sa platesc si cei 28 euro ?
Buna ziua, dupa revenirea la serviciu din concediu crestere copil(2ani), in luna mai, angajata primeste (28zileco/an) sau fractionat zile CO cu perioada lucrata?
Buna ziua, am si eu o intrebare. In cazul in care mama este in crestere copil pana la doi ani, tata are dreptul la concediu medical pentru copil (copilul fiind bolnav si necesitand mai multe interventii chirurgicale)?
Bună ziua. Rugămintea mea este, dacă poate cineva să-mi spună, ce se poate face ca să nu mai apară maşina vândută acum 4-5 ani de tata ( care este decedat de un an de zile ) pe numele mamei la primărie. Menţionez că cel care a cumpărat maşina nu a radiato nici la ora actuală şi nici nu este de găsit, am aflat în momentul când am făcut succesiunea.
Vă mulţumesc!