avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata delegatiilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata delegatiilor

Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la plata delegatiilor. Ma intereseaza cand sunt plecat in delegatie mai multe zile si nu ma cazez cu factura cu cat se plateste o noapte?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: jicareanangela , utilizator 13:37, 17 Aprilie 2012
ANEXA 1 la Hg nr.1860/2006 - Drepturile si obligatiile personalului autorităţilor şi instituţiilor publice pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, precum şi în cazul deplasării, în cadrul localităţii, în interesul serviciului
ART. 26
(1) Persoana trimisă în delegare într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă şi în care nu se poate înapoia la sfârşitul zilei de lucru are dreptul la decontarea cheltuielilor de cazare efectuate, pe baza documentelor justificative, în cazul cazării în structurile de primire turistice, pentru o cameră cu pat individual sau, în cazul în care unitatea nu dispune de o astfel de cameră, pentru o cameră cu două paturi, a căror clasificare este de maximum 3 stele sau flori.
B*
(2) în cazul în care cazarea s-a făcut într-o structură de primire turistică de confort superior celei de 3 stele, se decontează numai 50% din tariful de cazare perceput.
ART. 27
în structurile de primire turistice se includ: hoteluri, moteluri, vile, bungalouri, cabane, campinguri, sate de vacanţe, pensiuni, popasuri turistice, spaţii de campare organizate în gospodăriile populaţiei destinate prin construcţie cazării.
ART. 28
în situaţia în care personalul aflat în delegare nu se cazează în condiţiile prevăzute la art. 26, cheltuielile de cazare se compensează prin plata, pentru fiecare noapte, a sumei de 30 lei
Adevarat a Inviat! VA MULTUMESC FRUMOS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cazare soferi cursa lunga alcibiade alcibiade Buna seara, Un sofer de tir solicita in instanta cheltuieli de cazare conform art. 26 din HOTÃRÂRE nr. 1860 din 21 decembrie 2006 privind drepturile şi ... (vezi toată discuția)
Sume alocate cheltuielilor de transport,cazare,etc Sandybel Sandybel care sunt limitele pentru sumele acordate de s.r.l-uri pentru cheltuieli de transport, cazare, diurna pentru angajati si administrator? Multumesc! Dar tot nu ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)