avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... deducere copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

deducere copil cu handicap

Buna ziua, daca un angajat are in intretinere un copil cu handicap grav,bneficiaza de deducere ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:07, 16 Iulie 2012
Deducerea suplimentara la impozitul pe salarii, la care aveti dreptul pentru copilul aflat in intretinere, nu este influentata de gradul de handicap al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala pentru copil major cu handicap grav? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, Am un salariat care are un copil de 22 ani cu handicap grav. Mama copilului este asistent personal si platita de primarie , copilul primeste un ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara ptr pers cu handicap in intretinere? sorina_h2004 sorina_h2004 buna ziua, Am in intretinere copil cu handicap grav,are 16 ani;va rog sa-mi spuneti daca in momentul actual mai este valabila deducerea suplimentara pentru ... (vezi toată discuția)
Deducere salariu CristinaVoicu CristinaVoicu Buna ziua, Am un fiu major, incadrat in gradul grav de handicap, care a fost trecut tot timpul in intretinerea mea cat timp a fost copil. Acum, de cand a ... (vezi toată discuția)