avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate auraluncean

Activitate auraluncean

buna ziua, ma numesc Aura si va rog sa imi dati un sfat juridic referitor la urmatoarele:
Tatal meu a depus dosarul de pensionare la Casa Judeteana de Pensii Alba in data de 13.02.2012, cand a implinit varsta de 50 ani si jumatate. Specific faptul ca are gr.2 de munca. Dosarul s-a depus in urma verificarilor prealabile facute chiar de catre casa judeteana de pensii Alba. In decizia de pensionare emisa de respectiva institutie s-a respins dosarul. Tatal meu a facut contestatie in data de 25.05.2012. Casa Judeteana de Pensii Alba a trimis dosarul pentru solutionarea contestatiei lla comisie abia in data de 07.01.2013. Intrebari:
1- In cat timp vom primi raspuns la contestatie?
2- Cum poate fi trasa la raspundere Casa Jedeteana de Pensii Alba, avand in vedere ca termenul de trimitere a dosarelor catre comisia de solutionare la Bucuresti este de doar cateva zile?
va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere si ingrijire copil se considera vechime in specialitate? Multumesc
buna ziua, imi puteti spune daca dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de somaj se poate depune numai in localitatea de domiciliu sau se poate si unde ai resedinta?
multumesc