avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIONARE

buna ziua, ma numesc Aura si va rog sa imi dati un sfat juridic referitor la urmatoarele:
Tatal meu a depus dosarul de pensionare la Casa Judeteana de Pensii Alba in data de 13.02.2012, cand a implinit varsta de 50 ani si jumatate. Specific faptul ca are gr.2 de munca. Dosarul s-a depus in urma verificarilor prealabile facute chiar de catre casa judeteana de pensii Alba. In decizia de pensionare emisa de respectiva institutie s-a respins dosarul. Tatal meu a facut contestatie in data de 25.05.2012. Casa Judeteana de Pensii Alba a trimis dosarul pentru solutionarea contestatiei lla comisie abia in data de 07.01.2013. Intrebari:
1- In cat timp vom primi raspuns la contestatie?
2- Cum poate fi trasa la raspundere Casa Jedeteana de Pensii Alba, avand in vedere ca termenul de trimitere a dosarelor catre comisia de solutionare la Bucuresti este de doar cateva zile?

Alte discuții în legătură

Pensii luncean luncean buna ziua, sunt aura si va rog sa imi spuneti, din punct de vedere legal, in cat timp voi primi raspuns de la Comisia de Solutionare a Contestatiilor din ... (vezi toată discuția)
Legea 172 2016 maryyus1 maryyus1 buna seara!!!! Tatal meu a lucrat ca electrician incadrat la grupa a 2 de munca. cand a depus dosarul de pensionare in anul 2015 cu adeverinte de la locul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la casa de pensii pentru decizie pensionare grupa a ii-a de munca lupuvioleta1 lupuvioleta1 Conf. Leg. 263 /2010 art..149 al1si2, am contestat aceasta decizie in termen legal de 30 zile . Casa de pensii au emis decizia pe 10.05.2012 , eu am primit-o ... (vezi toată discuția)