avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie la casa de pensii pentru decizie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie la casa de pensii pentru decizie pensionare grupa a II-a de munca

Conf. Leg. 263 /2010 art..149 al1si2, am contestat aceasta decizie in termen legal de 30 zile . Casa de pensii au emis decizia pe 10.05.2012 , eu am primit-o pe 25.05.2012 si am depus contestatie la Casa de Pensii pe 18.06.2012. De la aceasta data ammai depus si la Comisia centrala de contestatii nenumarate interventii scrise , insa pana la acesta data de 08.10.2013 nu am primit nici un rasp. Intrebare : ce inseamna si cum se traduce in limbaj popular , sintagma din leg.263/2010- art. 149 al2 si anume : '' Procedura de examinare a deciziilor supuse contestarii reprezinta - procedura administrativa prealabila, obligatorie , fara caracter jurisdictional ? ''Daca fara rasp lor la contestatia facuta de mine , ma pot adresa la instanta de judecata pt a solutiona legal acest litigiu. Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:44, 8 Octombrie 2013
Raspunsul il gasiti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie valoare pensie de boala gr.ii aloaurica aloaurica sotul s a incadrat pentru pensie de boala gr II.A primit decizia cu valoarea in Ron.Fata de sumele mari cu care a contribuit lunar o perioada de 39 de ani, ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, Am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns: Nu inteleg de ce valoarea pensiei tatalui meu, care a iesit la pensie pentru ... (vezi toată discuția)
Contestarea pensiei 126 126 Bună ziua, Anul trecut, în luna iulie mama mea trebuia să intre în pensie de drept, după ce a fost în pensie anticipată. Doar luna aceasta a primit de ... (vezi toată discuția)