Conf. Leg. 263 /2010 art..149 al1si2, am contestat aceasta decizie in termen legal de 30 zile . Casa de pensii au emis decizia pe 10.05.2012 , eu am primit-o pe 25.05.2012 si am depus contestatie la Casa de Pensii pe 18.06.2012. De la aceasta data ammai depus si la Comisia centrala de contestatii nenumarate interventii scrise , insa pana la acesta data de 08.10.2013 nu am primit nici un rasp. Intrebare : ce inseamna si cum se traduce in limbaj popular , sintagma din leg.263/2010- art. 149 al2 si anume : '' Procedura de examinare a deciziilor supuse contestarii reprezinta - procedura administrativa prealabila, obligatorie , fara caracter jurisdictional ? ''Daca fara rasp lor la contestatia facuta de mine , ma pot adresa la instanta de judecata pt a solutiona legal acest litigiu. Cu multumiri anticipate
Calcul pensie
NicoletaAnton
Buna ziua,
Am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns:
Nu inteleg de ce valoarea pensiei tatalui meu, care a iesit la pensie pentru ... (vezi toată discuția)
Contestarea pensiei
126
Bună ziua,
Anul trecut, în luna iulie mama mea trebuia să intre în pensie de drept, după ce a fost în pensie anticipată. Doar luna aceasta a primit de ... (vezi toată discuția)