avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii

buna ziua, sunt aura si va rog sa imi spuneti, din punct de vedere legal, in cat timp voi primi raspuns de la Comisia de Solutionare a Contestatiilor din cadrul Casei Nationale de Pensii, daca dosarul a fost trimis de Casa Judeteana de Pensii Alba in data de 07.01.2013. Va multumesc
A doua intrebare: Daca tatal meu a facut contestatia la decizia de pensionare in data de 20.05.2012, iar Casa Judeteana de Pensii Alba a trimis dosarul la Bucuresti abia in data de 07.01.2013, ce masuri legale pot lua fata de aceasta din urma institutie, avand in vedere ca termenul pentru trimiterea dosarelor este doar de cateva zile, daca stiu corect 7 zile de la depunerea contestatiei. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare auraluncean auraluncean buna ziua, ma numesc Aura si va rog sa imi dati un sfat juridic referitor la urmatoarele: Tatal meu a depus dosarul de pensionare la Casa Judeteana de Pensii ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie Ada_S15 Ada_S15 Bună ziua,am si eu o întrebare:mamă mea a depus actele Pt pensionare Si recent i-a ajuns si decizia,însă nu este mulțumită de rezultat,cu siguranță au ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)