avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate

va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere si ingrijire copil se considera vechime in specialitate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 28 Martie 2012
Da. A se vedea O.U.G. nr.124/2011, art22 alin.2
se considera vechime n munca nu in specialitate, deoarece cim este suspendat...
Odata cu intrarea in vigoare a OUG nr.124/2011 , perioada concediului pentru cresterea copilului constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.

OUG nr.124/2011 a intrat in vigoare la data de 01.01.2012.
Este valabil si pt persoanele ai caror copii s-au nascut in 2011?
Multumesc.
Da, este valabil si pentru persoanele ai caror copii s-au nascut incepand cu 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului bilibokju bilibokju In anul scolar 2001-2002 am fost angajata ca profesor suplinitor pe perioada determinata . In mai 2002 am nascut si din august a inceput CCIC, iar din 31 ... (vezi toată discuția)
Cic-vechime in munca si specialitate mira09 mira09 Concediul pentru crestere copil acordat in perioada 2009-2011 nu este considerat vechime in specialitate ci doar in munca? (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)