avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se depune dosarul pentru somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se depune dosarul pentru somaj?

buna ziua, imi puteti spune daca dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de somaj se poate depune numai in localitatea de domiciliu sau se poate si unde ai resedinta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:18, 29 Februarie 2012
Se poate si unde aveti resedinta daca acolo a fost ultimul loc de munca de unde ati fost concediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Informatii utile ref. la somaj fcostea fcostea Buna ziua, In cazul in care persoana care urmeaza a fi trimisa in somaj, are doua adrese, in judete diferite (in x judet are domiciliul stabil si in y ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie somaj gabriela68ful gabriela68ful Buna ziua ! De cate ori interactionez cu functionari publici, sunt nemultumita de informatiile primite, pentru ca acestia , practic, nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)