avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate lumy40

Activitate lumy40

mi-am cumparat masina din Germania cu 1100 euro un Ford Focus din anul 2004 si am platit taxa in Romania in valoare de 1000 euro . Pot recupera aceasta taxa? Va multumesc
Răspuns la discuția Dosare penale
multumesc frumos
altceva???? (sper sa ajung acasa copil)
LUMINITA si 19/09/2013 09:00 08/08/2013 09:00 Amână cauza lipsă procedură …
Obiectul cauzei: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Stadiu procesual: Fond
Materia juridicã: Penal
pe data de 19 am mandat de aducere la tribunal ...sincer nu stiu ce si cum sa fac deoarece nu stiu pentru ce sunt chemata in mandat nu era trecut decat numele meu in calitate de intimat
multumesc frumos!
Discuție Dosare penale
Buna ziua. Am o mare mare problema cu cumnatul meu am peste 500 citatii in dosare civile si 8 dosare penale toate cu neinceoerea urmaririi penale dar azi am mai primit o citatie de la politie cu ''mandat de aducere'' nu stiu cum sa scap de acest om sa ma lase in pace am fost la toate tribunalele din Bucuresti , Giurgiu, Bolintin, Constanta , Curtea de apel , Parchet sectii de politie DNA... . Am nevoie de un sfat il pot da in judecata pentru a-l oprii din toate aceste procese? exista vreun articol sau vreun cod penal civil cu care pot merge in instanta? Va multumesc.
Răspuns la discuția legea 247/2005
va multumesc frumos.
Discuție legea 247/2005
parintilor mei le-au fost luate cu ani in urma 4,5 ha pamant au facut un dosar de cand au aflat de aceasta lege la care zilele trecute au primit o instiintare sa cumparam unele actiuni , parintii mei nu vor acele actiuni ei vor sa li se dea o suma de bani daca este posibil . Ne intereseaza daca putem primii bani sau suntem obligati sa cumparam acele actiuni si daca da cum trebuie sa procedam .
va multumesc !